Caper-carne de vită umplută cu sos de spanac de roșii
Caper-carne de vită umplute cu sos de spanac de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ulei de măsline, unt, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete De Vițel Cu Sos De Caper De Lămâie, Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper, și Spanac și ricotta cartofi umpluți cu sos de roșii.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați caperele, pătrunjelul, firimiturile de pâine, pasta de hamsie și 2 linguri de ulei de măsline.
Puneți vițelul pe o suprafață de lucru și presărați 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper peste carne. Puneți o parte din umplutură lângă fundul fiecărei bucăți de vițel.
Rotiți vițelul în sus, închizând umplutura și fixați fiecare bucată cu o scobitoare.
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți restul de 2 linguri de ulei și untul la foc moderat.
Adăugați rulourile de vițel în tigaie și rumeniți, în loturi, dacă este necesar, timp de aproximativ 3 minute.
Reduceți căldura la moderat scăzută.
Adăugați vinul în tigaie și gătiți, amestecând pentru a disloca orice bucăți maronii care se agață de fundul tigaiei. Se amestecă roșiile, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aduceți la foc mic. Întoarceți vițelul în tigaie. Acoperiți și continuați să fierbeți, întorcând rulourile o dată, până când sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Scoateți vițelul din tigaie.
Adăugați spanacul în sos și fierbeți până când spanacul se ofilește și sosul se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Scoateți scobitorii din rulourile de vițel și serviți rulourile cu sosul.
Recomandare de vin: Dolcetto d ' Alba poate avea un gust prea tartă atunci când este băut de unul singur, dar va străluci atunci când este echilibrat de un sos de roșii precum cel de aici.