Caper-carne de vită umplută cu sos de spanac de roșii

Caper-carne de vită umplută cu sos de spanac de roșii
Caper-carne de vită umplute cu sos de spanac de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ulei de măsline, unt, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete De Vițel Cu Sos De Caper De Lămâie, Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper, și Spanac și ricotta cartofi umpluți cu sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați caperele, pătrunjelul, firimiturile de pâine, pasta de hamsie și 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Puneți vițelul pe o suprafață de lucru și presărați 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper peste carne. Puneți o parte din umplutură lângă fundul fiecărei bucăți de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Rotiți vițelul în sus, închizând umplutura și fixați fiecare bucată cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți restul de 2 linguri de ulei și untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați rulourile de vițel în tigaie și rumeniți, în loturi, dacă este necesar, timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Eliminați.
7
Reduceți căldura la moderat scăzută.
8
Adăugați vinul în tigaie și gătiți, amestecând pentru a disloca orice bucăți maronii care se agață de fundul tigaiei. Se amestecă roșiile, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aduceți la foc mic. Întoarceți vițelul în tigaie. Acoperiți și continuați să fierbeți, întorcând rulourile o dată, până când sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți vițelul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați spanacul în sos și fierbeți până când spanacul se ofilește și sosul se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Scoateți scobitorii din rulourile de vițel și serviți rulourile cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
12
Recomandare de vin: Dolcetto d ' Alba poate avea un gust prea tartă atunci când este băut de unul singur, dar va străluci atunci când este echilibrat de un sos de roșii precum cel de aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista