Capellini Cremoși De Roșii Prăjite La Foc Și Creveți Pesto

Capellini Cremoși De Roșii Prăjite La Foc Și Creveți Pesto
Cremă roșie prăjită la foc și Pesto creveți Capellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $2.51 pe portie. O porție conține 485 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, pesto de busuioc, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Capellini cu creveți și sos cremos de roșii, Supă cremoasă de Tortellini de roșii prăjite cu foc și busuioc, și Capellini De Roșii Galbene Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe cutie. Reveniți la cratiță; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați creveți și usturoi; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand crevetii sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
4
Scoateți creveții din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați roșiile, frișca, pesto-ul și sarea în tigaie; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți, amestecând frecvent, 8 până la 10 minute până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
TomateTomate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
7
Adăugați amestec de creveți în paste; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
PastePaste
8
Așezați pe farfurii individuale.
9
Presărați fiecare cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
10
Se ornează cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista