Capellini Cremoși De Roșii Prăjite La Foc Și Creveți Pesto
Cremă roșie prăjită la foc și Pesto creveți Capellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $2.51 pe portie. O porție conține 485 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, pesto de busuioc, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Capellini cu creveți și sos cremos de roșii, Supă cremoasă de Tortellini de roșii prăjite cu foc și busuioc, și Capellini De Roșii Galbene Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe cutie. Reveniți la cratiță; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați creveți și usturoi; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand crevetii sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Creveți
4
Scoateți creveții din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați roșiile, frișca, pesto-ul și sarea în tigaie; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți, amestecând frecvent, 8 până la 10 minute până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Tomate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
7
Adăugați amestec de creveți în paste; aruncați ușor pentru a acoperi.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.