Capace De Ciuperci De Sherry Portocaliu
Orange Sherry ciuperci capace ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 122 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Dacă aveți coajă de portocală, ciuperci cu buton, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Capace De Ciuperci Umplute, Capace De Ciuperci Umplute, și Capace De Ciuperci Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie medie la foc mediu-mare cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie și 2 linguri de unt. Odată ce untul s-a topit adăugați căței de usturoi zdrobiți și ciupercile, tulpina ajunge. Condimentează cu sare și piper și gătește aproximativ 3 până la 4 minute sau până când blaturile capacului se rumenesc. Întoarceți ciupercile în cealaltă parte, adăugați sherry, coaja de portocală și sucul și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când ciupercile sunt fragede și fierte.
Adăugați pătrunjelul în tigaie și aruncați pentru a distribui.
Serviți la cald sau la temperatura camerei.