Cannoli di Ricotta necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 2516 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vanilie, chipsuri mici de ciocolată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), Cannoli di Ricotta, și Cannoli cu Ricotta cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, scorțișoara, zahărul și pudra de cacao și tăiați untul cu 2 cuțite sau un tăietor de patiserie, până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De Patiserie
Bol
2
Adăugați Marsala și formați aluatul într-o bilă. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider. Într-o oală de 3 1/2 litru, încălziți uleiul de canola la 350 de grade F. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună ricotta, zahărul, vanilia, coaja de portocală și chipsurile de ciocolată până se amestecă bine. Puneți o lingură într-o pungă de patiserie cu vârful deschis și puneți-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Coaja De Portocala
Ulei De Canola
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Brânză Ricotta
Vanilie
Aluat
Zahăr
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Sac De Patiserie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți aluatul din frigider și împărțiți-l în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Rulați o bucată pe o suprafață plană cu un sucitor la o grosime de 1/16 inci. Folosind un tăietor de prăjituri, tăiați cercuri de 4 inci din aluat. Folosind sucitorul, rulați fiecare cerc într-un oval și înfășurați fiecare oval pe lungime în jurul unei forme metalice, sigilând marginile cu albușuri. Flare marginile deschise cu degetele. Aruncați ușor cojile de cannoli în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannoli
Albușuri De Ou
Cookie-uri
Aluat
Rola
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
știft De Rulare
5
Scoateți din ulei cu o lingură cu fante și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie. Când cannoli sunt suficient de reci pentru a atinge, răsuciți matrițele departe de cochilii. Cojile pot fi făcute cu o zi înainte și lăsate să se odihnească, neumplute și neacoperite. Pentru a completa cannoli, umpleți cu cremă de ricotta, praf cu zahăr pudră și serviți.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Brânză Ricotta
Coji De Paste
Cremă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
6
Într-o cratiță de 2 litri, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere, asigurându-vă că tot zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc. Într-o cratiță mare, combinați coaja și suficientă apă rece pentru a acoperi și a aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Îndepărtați coaja, clătiți cu apă rece și repetați procesul de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Așezați coaja albită într-o cratiță și turnați siropul peste coajă, adăugând un centimetru suplimentar pentru a acoperi coaja. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește până când coaja este translucidă și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc și se răcește.
11
Scurgeți siropul și așezați coaja pe un suport de răcire. Aruncați zahărul și păstrați-l într-un recipient etanș.;