Cannoli de fasole albă și porumb
Cannoli de fasole albă și porumb necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 444 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, boabe de porumb, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Supă de porumb de vară și fasole albă, Chili De Fasole Albă, Cu Porumb Prăjit Și Varză, și Saut salată de Escarole, porumb și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, combinați untul, ceapa și usturoiul la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand des pentru a preveni rumenirea, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 4 minute.
Adăugați cimbru și gătiți timp de 10 secunde pentru a-i elibera parfumul.
Adăugați porumbul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați smântâna și 1 linguriță de sare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când porumbul este fraged, 4 până la 5 minute.
Într-un robot de bucătărie, combinați 2/3 din amestecul de porumb cu fasolea albă și piureul până se omogenizează. Întoarceți piureul în amestecul de porumb rămas în tigaie sau într-un castron, amestecați pentru a amesteca și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch sau o pungă de plastic cu fermoar cu un colț tăiat, umpleți cojile de cannoli tubulând umplutura în ambele capete ale fiecărei cochilii.
Umpleți cojile cu cel mult 15 minute înainte de a fi gata să le serviți.