Cannoli cu umplutură de mandarină-migdale

Cannoli cu umplutură de mandarină-migdale
Cannoli cu umplutură de mandarină-migdale necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 1,07 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ricotta din lapte de oaie, scorțișoară măcinată, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare includ Cannoli cu umplutură de mandarină-migdale, Cupcakes Cu Cannoli Cu Mandarină De Ciocolată, și Umplutură De Cannoli.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, scorțișoara, zahărul și sarea într-un castron. Lucrați în untură și adăugați încet marsala. Frământați împreună cu degetele până când aluatul se unește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, 5 până la 7 minute. Formați aluatul într-un disc și înfășurați bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
UnturăUntură
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
3
Setați rolele netede ale unui producător de paste la cea mai largă setare. Desfaceți aluatul și tăiați-l în jumătate. Făinați ușor 1 jumătate (păstrați jumătatea rămasă acoperită cu folie de plastic). Aplatizați aluatul făinat într-un oval și treceți prin role. Rotiți cadranul în jos cu 2 crestături și alimentați din nou aluatul prin role. Îndoiți aluatul înapoi la forma ovală originală și repetați procesul de a pune aluatul prin rolele de paste. Continuați să alimentați aluatul prin role, făcând spațiul dintre role mai îngust cu 2 crestături de fiecare dată, până când aluatul atinge o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Mașină De PasteMașină De Paste
4
Tapetați o foaie de copt cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Transferați aluatul rulat pe o suprafață ușor făinată și tăiați 4 sau 5 runde cu un tăietor rotund de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Transferați rundele pe o foaie de copt și păstrați-le acoperite cu mai multă folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Întindeți aluatul rămas și tăiați rondele în același mod. Adunați resturile și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Rulați resturile și tăiați în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Încălziți câțiva centimetri de ulei într-un cuptor olandez mare până când se înregistrează 350 de grade F. Pulverizați ușor tuburile cannoli cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
Ungeți marginea inferioară a 1 aluat rotund cu albușul de ou. Înfășurați aluatul în jurul unui tub, suprapunând capetele (marginea albușului de ou ar trebui să meargă deasupra), apoi apăsați marginile împreună pentru a sigila. Faceți încă 5 cochilii în același mod (păstrați rundele rămase acoperite cu plastic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Coji De PasteCoji De Paste
AluatAluat
FolieFolie
11
Se prăjește aluatul pe tuburi pe rând, întorcându-se cu clești metalici, până când este cu o nuanță mai închisă, aproximativ 45 de secunde. Purtând mănuși de cuptor, fixați capătul tuburilor fierbinți cu clești, 1 la un moment dat și, ținând tubul vertical, lăsați carcasa să alunece de pe tub pe prosoape de hârtie, scuturând ușor tubul și mișcând carcasa după cum este necesar pentru a slăbi. (Dacă lăsați coaja să se răcească, se va lipi de tub și se va sparge atunci când încercați să o îndepărtați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor MittCuptor Mitt
CleșteClește
12
Transferați cojile pe prosoape de hârtie pentru a scurge și răci tuburile înainte de reutilizare. Înfășurați aluatul rămas în jurul tuburilor și prăjiți în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Combinați smântâna grea și coaja de mandarină într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
MandarinăMandarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați zahărul și sucul de mandarină într-o cratiță medie și gătiți până la culoarea chihlimbarului profund. Bateți încet amestecul de smântână și gătiți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească și să se îngroașe ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați ricotta scursă și crema de brânză în vasul unui mixer, adăugați câteva linguri de zahăr de cofetărie pentru a îndulci și bateți până când sunt ușoare și pufoase. Îndoiți sosul de caramel de mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sos De CaramelSos De Caramel
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MandarinăMandarină
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și umpleți cojile de cannoli. Scufundați capetele în migdale și ciocolată și praf cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coji De CannoliCoji De Cannoli
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista