Cannelloni umpluți cu vițel și ierburi
Cannelloni umplute cu vițel și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 510 calorii. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți cimbru, caneloni, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Cannelloni sau scoici umplute cu carne de vită și cârnați dulci, Piept de vițel fiert cu ierburi, Pernod și roșii, și Brânză Umplute Cannelloni #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți sosul Bchamel; păstrați cald.
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, omitand sarea si grasimea; deoparte.
Combinați 1 cană sos Bchamel, vițel și următoarele 5 ingrediente (vițel prin ou) într-un bol; amestecați bine.
Se amestecă amestecul de vițel în cannelloni fierți. Aranjați caneloni umpluți într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Lingură 1 cană sos Bchamel peste cannelloni. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 40 de minute. Descoperi; se presara cu 2 linguri de brânză.
Coaceți încă 10 minute sau până când brânza este aurie.