Cannelloni de somon la cuptor și vinete

Cannelloni de somon la cuptor și vinete
Cannelloni de somon și vinete coapte este un pescatarian felul principal. O porție conține 1206 calorii, 60g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,57 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, somon, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cannelloni de somon cu sos de smântână de lămâie, Caneloni La Cuptor, și Cannelloni Al Forno (tuburi de paste coapte, stil Casalinga) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ceapa timp de 10 minute, până când începe să devină aurie. Se amestecă vinetele, apoi se prăjesc încă 5 minute pentru a le înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă pasata și vinul, apoi se amestecă caperele, zahărul, 1 linguriță de sare și puțin piper negru. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
PasataPasata
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Între timp, lingurați 250g mascarpone într-un castron cu laptele, pesto-ul și ouăle și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Înjumătățiți fiecare file de somon pentru a face 2 bucăți lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
5
Întindeți 1 lingură din mascarpone rămas peste fiecare foaie de paste, adăugați o bucată de somon, apoi condimentați și înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Spălați și ofiliți spanacul într-o tigaie mare (nu trebuie să adăugați ulei), apoi stoarceți cât mai mult lichid din el, acest lucru este important, deoarece altfel coacerea pastelor va fi prea umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Întindeți spanacul pe baza unui vas mare de lasagne sau a unei forme de prăjire, măsurând aprox 27 x 35cm. Aranjați coletele de somon și lasagne pe spanac, apoi turnați peste sosul de roșii și vinete. Acum turnați cu grijă peste stratul de pesto și mascarpone. Dacă înghețați, acoperiți suprafața lasagnei cu folie alimentară, apoi împachetați vasul cu folie alimentară și folie. Pentru a dezgheța, dezghețați peste noapte în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Pentru a găti și servi, încălziți cuptorul la 190C/170C ventilator/gaz 5, împrăștiați parmezanul peste mascarpone și coaceți timp de 40 de minute până la barbotare. Se lasă să se așeze în vas timp de 5-10 minute înainte de servire împrăștiate cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
MascarponeMascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Revista