Cannelloni de pui afumat

Cannelloni de pui afumat
Cannelloni cu pui afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 763 de calorii, 41 g de proteine și 47 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,77 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Această rețetă de la Foodnetwork necesită brânză ricotta cu lapte, nucșoară măcinată, ou și boia de ardei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este solid. Cannelloni de pui, Cannelloni de pui și broccoli și Cannelloni de pui cu sos de ardei gras roșu prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Echipament special: 2 căni de așchii de măr, înmuiate în apă peste noapte
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Zaturi De Nucsoara Proaspata3 Zaturi De Nucsoara Proaspata
Macina Nucsoara ProaspataMacina Nucsoara Proaspata
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pesmet Panko Măcinat GrosierPesmet Panko Măcinat Grosier
3
Pentru pui: Folosind foarfece de bucătărie, îndepărtați coloana vertebrală a puiului și lăsați-l deoparte la frigider pentru o altă utilizare (cum ar fi Smoked Chicken Minestrone).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pesmet Panko Măcinat Grosier1/4 Cană Pesmet Panko Măcinat Grosier
Pesmet Panko Măcinat GrosierPesmet Panko Măcinat Grosier
4
Tăiați puiul în jumătate, drept prin stern. Separând puiul în două bucăți, se va asigura că puiul este afumat mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
5
Se presară bucățile de pui cu sare, piper, usturoiul granulat și boia de ardei afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Ardei Rosu Prajit Tocat, Scurs12 Uncii De Ardei Rosu Prajit Tocat, Scurs
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Coji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 MinuteCoji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)
6
Puneți 1 tigaie adâncă de aluminiu peste plita. Tapetați cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați așchiile de lemn înmuiate într-o bucată mare de folie și apoi pliați părțile laterale pentru a face o pungă. Faceți găuri în partea de sus a pungii, așezați-l direct peste un arzător cu gaz și porniți-l la maxim. Lăsați timp de 2 până la 3 minute, urmărind cu atenție. Odată ce începe să fumeze, folosind un clește, transferați punga pe fundul tigaii căptușite. Așezați un grătar peste chipsuri în tava de prăjire căptușită și poziționați-l astfel încât așchiile de lemn să fie direct peste arzător și să continue să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Puneți bucățile de pui cu osul în jos pe grătar. Acoperiți strâns cu folie de aluminiu pentru a etanșa fumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Puneți tava în cuptor și fumați până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți și răciți. Tocați pieptul de pui afumat și puneți deoparte 1 1/2 căni pentru cannelloni (rezervați restul pentru o altă utilizare). Creșteți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui AfumatPiept De Pui Afumat
CannelloniCannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
În timp ce puiul fumează, faceți sosul cremos de ardei roșu prăjit: Aduceți uleiul la foc mediu într-o cratiță mare. Transpirați ceapa până devine translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Adăugați usturoiul și transpirați până devine parfumat, aproximativ un minut. Se amestecă ardeii și roșiile. Se fierbe timp de 5 minute. Lucrand in cate 2 cani, proceseaza sosul la mare putere intr-un blender pana se omogenizeaza. Reveniți sosul în oală, reduceți focul la mic și adăugați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Se ia de pe foc si se adauga sucul de lamaie. Asezonați cu sare și piper. Dacă se prepară înainte, se răcește înainte de a da la frigider până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
14
Pentru cannelloni: Într-un castron mediu, combinați ricotta, cremă de brânză, 1 cană de parmezan, oul și nucșoara cu o lingură de lemn. Încorporați puiul tocat rezervat, spanacul, roșiile și puțină sare și piper. Turnați umplutura într-o pungă de patiserie medie prevăzută cu un vârf mare deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
CannelloniCannelloni
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
15
Întindeți 1/2 cană de sos cremos de ardei roșu prăjit uniform pe fundul unui vas gratinat de 9 pe 13 inci. Introduceți aproximativ 2 1/2 linguri de umplutură în cojile de cannelloni și puneți-le în vasul de gratinat. Turnați sosul rămas peste cannelloni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
CannelloniCannelloni
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Se presară panko și restul de parmezan. Acoperiți și coaceți până când umplutura este gătită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
17
Coaceți neacoperit până când blatul devine auriu și clocotește, încă 5 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
18
Scoateți și răciți pe un suport de odihnă.
19
Se ornează cu parmezan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În15 hrs
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista