Cannelloni de dovleac cu scoici și unt brun de salvie
Cannelloni de dovleac cu scoici și unt brun de salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, vin, scoici cu coajă tare, cum ar fi littlenecks și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, Cannelloni De Dovleac Și Salvie, și Fidea de ou cu unt brun de dovleac și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati dovleceii și feniculul cu sare și piper, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Fenicul
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalotă și apă și fierbeți, acoperite, până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Legumele se răcesc, apoi se purifică într-un robot de bucătărie până se omogenizează și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ceapă Eșalotă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Gătiți foile de paste într - o oală de 4 până la 6 litri cu apă sărată clocotită până la al dente, 1 până la 2 minute, apoi transferați imediat cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se scurge bine, apoi se usucă foile pe prosoape de hârtie și se aranjează în 1 strat într-o tigaie mare bine unsă. Lingurați 1/4 cană de umplere de-a lungul a 1 capăt scurt al unui dreptunghi, apoi înfășurați umplutura în paste. Faceți încă 3 rulouri în același mod și aranjați, cusați părțile în jos, în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
6
Stropiți caneloni cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
Ulei De Gătit
1
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând, până când grăsimea este redată, dar slănina nu este încă crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați scoici, vin, semințe de fenicul și salvie și gătiți, acoperite, până când scoicile sunt complet deschise, 6 până la 10 minute, verificând fiecare minut după 6 minute și îndepărtând scoicile pe măsură ce se deschid complet. (Aruncați scoicile care nu s-au deschis după 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Scoici
1/2 Crenguță Rozmarin
Vin
5
În timp ce scoicile se gătesc, coaceți canelonii în mijlocul cuptorului până se încălzesc, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Încălziți untul într-o cratiță grea de 1 1/2 litru la foc moderat până când spuma dispare, apoi prăjiți frunzele de salvie până când sunt crocante, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați frunzele cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
3
Adăugați șalotă în unt și gătiți, amestecând, până când șalota este aurie și untul este auriu intens, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
4
Adăugați suc de lămâie (untul va spuma), apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează untul brun cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Unt
5
Pentru a servi, puneți un caneloni în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii mari calde. Împărțiți scoicile cu sucuri între farfurii și stropiți cu unt brun. Se acoperă cu frunze de salvie prăjite.