Canelloni de vițel, pui și vită

Canelloni de vițel, pui și carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, parmezan, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Schnitzel de porc, vițel sau pui, Piccata de vițel sau pui a Teresei, și Miel (sau pui sau vițel) cu tocană de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face clătite: într-un castron mediu bateți bine ouăle, apoi adăugați lapte și unt. Bateți în făină și sare până se omogenizează. (Notă: aluatul este cel mai bine dacă este lăsat să se stabilească timp de 1/2 oră înainte de utilizare). Se rumenesc crepurile într-o tigaie fierbinte medie, făcându-le circumferință de 6 până la 8 inci. Pune deoparte.
Pentru a face umplutura de carne: vițel brun, pui și carne de vită în unt într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă pătrunjelul, brânza, sarea, piperul și nucșoara.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pentru a face sos alb: într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți făina și untul împreună timp de 1 minut. Se amestecă sare, piper și nucșoară, apoi se amestecă laptele și se continuă să se gătească până se îngroașă.
Întindeți 1/2 din sosul de paste în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Puneți amestecul de carne în clătite pregătite, pliabile pe toate părțile creponului pentru a forma mănunchiuri de dimensiunea palmei.
Așezați crepele umplute, cu cusătura în jos, în vasul de copt. Acoperiți cu sosul de paste rămas și turnați sosul alb peste tot. Se acoperă cu brânză mozzarella și se acoperă cu parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute sau până când brânza este bulbucată și se rumeneste în jurul marginilor.