Canel de Bordeaux (canel de Bordeaux)

Canel de Bordeaux (canel de Bordeaux)
Reteta Canel nr. (Canel nr.) de Bordeaux se poate face în aproximativ 74 de ore. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. Această rețetă este nu atât de sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 221 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, ceară de albine, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 91 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Canel de Bordeaux (canel de Bordeaux) , Canneles De Bordeaux, și Le Pain Quotidien ' s canel de Bordeaux.

Instrucțiuni

1
Cu 3 zile înainte de coacere: într-o cratiță de dimensiuni medii, așezată la foc mediu, amestecați laptele și păstăia de fasole de vanilie și semințele. Aduceți laptele abia la fierbere; opriți focul când marginile încep să baloneze. Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei, apoi transferați-l într-un recipient etanș și puneți-l în frigider (păstăi și toate) la abrupt peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Așezați ouăle și gălbenușurile într-un castron și rupeți gălbenușurile cu o furculiță, nu le bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați untul topit, amestecați ușor cu o furculiță doar pentru a încorpora și puneți deoparte. Într-un castron mare, cernem împreună ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați o strecurătoare peste vas și turnați laptele înmuiat prin strecurătoare; aruncați păstăia din fasolea de vanilie. Apăsați amestecul de ouă prin strecurătoare cu o spatulă de cauciuc, apoi adăugați romul în vas. Amestecați ușor aluatul cu o spatulă; evitați încorporarea aerului. Spălați și uscați strecurătoarea, apoi împingeți aluatul prin strecurătoare cu o spatulă de cauciuc. Acoperiți aluatul și lăsați-l să se odihnească la frigider timp de 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(Keebler)(Keebler)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Cu 3 ore înainte de Coacere: setați cuptorul la 350 cm.f și așezați matrițele metalice (fie din cupru, fie din aluminiu) Canel pentru 10 minute. În timp ce matrițele se încălzesc, așezați ceara de albine într-un recipient din plastic, sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde în trepte de 30 de secunde, învârtindu-se de fiecare dată, până când ceara de albine este complet lichefiată.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Adăugați untul și cuptorul cu microunde până când s-a topit complet, apoi amestecați până când aveți o soluție de unt și ceară de albine. (Acest lucru se poate face și pe plită într-o cratiță, dar Curățarea Cerii de albine din oale este o activitate neplăcută, utilizarea cuptorului cu microunde este foarte recomandată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
6
Scoateți matrițele din cuptor și lăsați-le să se răcească timp de un minut. Configurați un suport de răcire cu folie de plastic dedesubt. Prindeți matrițele pe rând cu cleștele, acoperiți interiorul matrițelor cu amestecul de ceară folosind o perie de patiserie (se recomandă silicon, va trebui să fierbeți peria de patiserie pentru a scoate ceara mai târziu) apoi inversați matrițele deasupra rackului de răcire și lăsați excesul de ceară să se scurgă. Odată ce ceara s-a răcit din nou la opac, așezați matrițele în congelator timp de două ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Odată ce este timpul să coaceți: puneți o piatră de copt pe raftul inferior al cuptorului și așezați o tavă de foi deasupra. Preîncălziți cuptorul la 500 F. când cuptorul este gata, scoateți matrițele din congelator și umpleți-le aproape până sus, lăsând un centimetru de spațiu în partea de sus a matrițelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți tava preîncălzită din cuptor, tapetați cu pergament, apoi așezați matrițele umplute pe tava încălzită, distanțându-le uniform și departe.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Așezați tava matrițelor pe piatră în cuptor și urmăriți-o cu atenție pentru primele 30 de minute de coacere. Canelul va începe să se baloneze, apoi se va ridica din matrițe. Când se ridică la mai mult de un centimetru deasupra marginii matriței, folosiți clești pentru a îndepărta matrița și lăsați canelul să se scufunde până la capăt în matriță, apoi readuceți-l în cuptor. Va trebui să faceți acest lucru în primele 30-45 de minute de coacere, până când observați că Canel-ul a dezvoltat o piele exterioară și s-a format un spațiu între matriță și Canel-ul pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Odată ce s-a întâmplat acest lucru, reduceți temperatura cuptorului la 400 de metri pătrați și lăsați Canel-ul să termine coacerea, încă aproximativ 45 de minute (nu există o oră exactă, deoarece temperatura a fluctuat atât de mult odată cu deschiderea și închiderea cuptorului și cu Canel-ul.Timpul petrecut, după cum este necesar, din cuptor). Aveți grijă ca blaturile să devină complet maro auriu și bule (acesta este untul din aluat) în jurul marginilor și mijlocului. Când culoarea dorită este atinsă pe vârfuri, scoateți una din cuptor folosind cleștele pentru a testa. Lăsați-l să se răcească câteva minute, apoi răsturnați matrița pe suportul de răcire. Dacă sunteți mulțumit de culoarea Canel-ului, scoateți restul din cuptor și lăsați-le să se răcească câteva minute înainte de a le desface. Dacă nu sunteți, readuceți Canel-ul la forma sa și coaceți lotul mai mult timp. Canel-ul ar trebui să se răcească pe raft timp de 30 de minute înainte de a mânca și este cel mai bine dacă este consumat nu mai mult de 5 ore după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În74 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista