Candy Cane Croquembouche

Candy Cane Croquembouche
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Candy Cane Croquembouche un try. O porție conține 415 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de bastoane de bomboane, brânză mascarpone, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, Plăcintă Cu Trestie De Bomboane, și Candy Cane Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți pufurile de patiserie: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aduceți 1 cană de apă, untul, zahărul granulat și sarea la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se scoate de pe foc și se cerne făina direct în tigaie; amestecați cu o lingură de lemn până se formează o pastă. Reveniți la foc mediu și gătiți, amestecând constant, până când pasta este strălucitoare și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se transferă într-un mixer cu suport prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei și se bate la viteză medie pentru a se răci ușor, aproximativ 2 minute. Bateți în 1 ou până se încorporează, apoi bateți în încă 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Bateți al treilea ou într-un bol mic, apoi bateți în aluat, câte 1 lingură pe rând, până când este neted și strâns. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot al treilea ou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/4 inci. Pipe 1 1/4-inch runde de aluat pe foile de copt pregătite, aproximativ 1 inch afară; ar trebui să aveți aproximativ 50 de pufuri. (Alternativ, aruncați aluatul în movile mici pe foile de copt cu o lingură.) Neteziți vârfurile de aluat cu un deget umezit, apoi transferați la cuptor și coaceți până se umflă, 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să coaceți până la aur, încă 5 minute. Opriți cuptorul, dar lăsați pufurile în interior să se usuce, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scoateți din cuptor și străpungeți o mică gaură în fiecare puf cu un cuțit pentru a lăsa aburul să scape; transferați într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1
Puneți ciocolata albă într-un castron mediu rezistent la căldură. Aduceți smântâna grea la fiert într-o cratiță mică, apoi turnați-o peste ciocolată. Bateți ușor până se omogenizează și se răcește, aproximativ 7 minute; amestecați extractul de mentă. Se amestecă mascarpone până se combină. Acoperiți și refrigerați până când este suficient de gros pentru a țeava, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
3
Introduceți vârful pungii de patiserie în orificiul din fiecare puf și țeavă din umplutură.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4
Transferați pufurile umplute pe o foaie de copt; refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Bateți zahărul și laptele cofetarilor într-un bol mare până se omogenizează. Asamblați croquembouche: înmuiați fundul unui puf în glazură, lăsând excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați puful într-un platou, cu fața în jos. Repetați cu mai multe pufuri, aranjându-le una lângă alta într-un cerc de 7 inci. Completați cercul cu mai multe pufuri pentru a stabiliza baza turnului. Continuați să construiți un turn Conic de pufuri, folosind glazura pentru a le ține pe loc. (Dacă glazura devine prea groasă, amestecați mai mult lapte, câte 1 linguriță odată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Praf croquembouche cu zahăr de cofetari și se presară cu bastoane de bomboane zdrobite; se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
4
Fotografii de Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista