Candy Bar Congelator Desert
Candy Bar Freezer Dessert ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 311 de calorii. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de înghețată pecan cu unt, lapte, amestec de budincă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Desert cu bomboane cu ciocolată, Desert cu bomboane cremoase și Desert cu bomboane ușor.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați firimiturile de biscuiți și untul. Pat trei sferturi din amestec într-un 13 inchi neuns. x 9-in. farfurie. Acoperiți și dați la frigider.
Într-un castron mare, amestecați laptele și amestecurile de budincă timp de 2 minute sau până se îngroașă. Se amestecă înghețată până se omogenizează.
Întindeți toppingul bătut peste stratul de budincă.
Într-un castron mic, combinați batonul de bomboane tocate și amestecul de pesmet rămas; se presara peste toppingul batut. Acoperiți și congelați pentru cel puțin 2 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "