Canapele de cartofi umplute cu smântână și păstrăv afumat

Cartofi canapele umplute cu smântână și păstrăv afumat ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 550 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de cartofi, suc de lămâie, păstrăv cu crustă de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tartine De Castraveți De Păstrăv Afumat, Păstrăv afumat cu cremă de mere-hrean pe clătite de cartofi, și Cuiburi de cartofi cu smântână și somon afumat.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un abur și aburiți până se înmoaie, dar nu moale, 18-20 de minute. Se răcește, apoi se înjumătățește.
Folosind partea mică a unui baller de pepene galben, scoateți cu grijă centrele jumătăților de cartofi și aruncați sau rezervați pentru o altă utilizare.
Combinați păstrăvul, maioneza, smântâna, sucul de lămâie și arpagicul într-un castron.
Așezați jumătățile de cartofi pe o farfurie mare sau platou. Scoateți aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de păstrăv în fiecare jumătate de cartof scobit și presărați cu niște arpagic tocat.