Canap de creveti nr
Această rețetă servește 20 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, pâine, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Canap de rosii si branza, Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Tăiați crustele din felii de pâine, apoi tăiați-le în 20 de forme asortate, folosind un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci pentru a tăia cercuri și cuțit ascuțit pentru a tăia triunghiuri. Rupeți suficient din garniturile de pâine în firimituri fine pentru a măsura 1/2 cană firimituri; pune deoparte.
Se amestecă untul și cimbru; periați uniform pe decupajele de pâine.
Așezați într-un singur strat pe foaia de copt.
Se fierbe 2 min. sau până se rumenesc. Între timp, amestecați firimiturile de pâine rezervate cu creveți, brânză, maioneză și sare.
Răspândiți uniform pe decupajele de pâine prăjită. Se fierbe încă 8 până la 10 minute. sau până la cald și Bulbuc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.