Campbell ' s Kitchen Beef Wellington
Campbell ' s Kitchen Beef Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 562 calorii, 22g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Campbell ' s Kitchen baie caldă de spanac, Burgeri de curcan de la Campbell ' s Kitchen, și Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într-o tigaie ușor unsă. Se condimentează cu piper negru, dacă se dorește. Prăjiți la 425 de grade F timp de 30 de minute sau până când termometrul pentru carne citește 130 de grade F. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți untul în tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile si ceapa pana cand legumele sunt fragede si lichidul se evapora.
Desfaceți patiseria pe suprafața ușor făinată.
Rulați în dreptunghi cu 4 inci mai lung și cu 6 inci mai lat decât carnea de vită.
Periați cu amestec de ouă. Puneți amestecul de ciuperci pe produse de patiserie până la 1 inch de margini.
Așezați carnea de vită în centrul amestecului de ciuperci. Începând de la laturile lungi, pliați patiseria peste carnea de vită. Îndoiți capetele. Apăsați marginile pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt.
Periați cu amestec de ouă.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când este auriu și termometrul citește 140 de grade F.