Campanelle cu legume de vară
Campanelle cu legume de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți coajă de lămâie, paste campanelle), feta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Legume De Vară (Spania), Legume Marinate De Vară, și Somon cu legume de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert. Gatiti pastele timp de 3 minute.
Adăugați broccoli și sparanghel; gatiti 2 minute.
Adăugați dovlecei și mazăre; gatiti 2 minute.
Scurgeți pastele și legumele folosind o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/4 cană de apă pentru paste.
Puneți feta într-un castron mare.
Se toarnă 1/4 cană de lichid de gătit peste brânză și se amestecă până când brânza se topește ușor.
Adăugați amestecul de paste și ingredientele rămase; aruncați bine.