Camembert prăjit cu sos de zmeură
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană? Camembert prăjit cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 2,31 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 508 calorii, 9 g de proteine și 37 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes necesită pesmet, brânză camembert, ou și semințe de susan. 22 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tofu prăjit cu sos asiatic de prune sau sos thailandez de arahide, Calamari prăjiți cu sos Tarator și Ceapă prăjită cu sos de scufundare.
Instrucțiuni
Tăiați brânza răcită în 6 felii egale. Într-un castron puțin adânc, bate oul. Pe o foaie de hârtie ceară, amestecați pesmetul și semințele de susan.
Înmuiați fiecare felie de brânză în ou și întoarceți-o pentru a acoperi.
Rulați brânza în amestec de pesmet pentru a se acoperi. (Dacă vă pregătiți înainte, acoperiți și lăsați-l la frigider acum până când este gata de gătit.)
Într-o cratiță grea, încălziți aproximativ 2 inchi de ulei la 375 de grade F (190 de grade C) sau până când un cub de pâine de 1 inch devine maro auriu pe toate părțile. Prăjiți brânza până devine aurie.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Topiți conservele de zmeură pentru înmuierea sosului.