Camembert cu ceapă caramelizată de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Camembert cu ceapă caramelizată de afine. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, maghiran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Afine Cu Ceapă Caramelizată, Orez de afine cu ceapă caramelizată, și Brie cu ceapă caramelizată, fistic și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 8-10 minute sau pana cand este foarte frageda, amestecand frecvent.
Între timp, așezați brânza într-un vas sau o farfurie decorativă, rezistentă la cuptor, puțin adâncă.
Coaceți la 350 de grade F. timp de 10 până la 12 minute sau până când brânza este moale.
Adăugați afine, zahăr brun, sare și sherry la ceapă; se amestecă bine. Gatiti 5 minute sau pana cand zaharul este dizolvat, amestecand frecvent. Se amestecă maghiranul; gatiti si amestecati 1 minut.
Pentru a servi, puneți amestecul de ceapă caldă peste brânză.
Se servește cu biscuiți asortați și felii mici de pâine de cocktail. A se păstra la frigider.