Fluturașul în stil grecesc este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 47%. Încercați Cambulă În Stil Louisiana, Ceviche În Stil Peruvian Din Noua Masă Sudică, și Squash În Stil Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți peștele într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; se toarnă amestecul de suc de lămâie peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Suc De Lămâie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 13 până la 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.