Cambulă Umplută La Cuptor

Cambulă Umplută La Cuptor
Cambulă umplută la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 571 calorii. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți frunze de pătrunjel, cheddar, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cambulă Coaptă Umplută Cu Crab, Flounder Umplute, și Flounder Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o tigaie medie la foc mic, topiți untul; adăugați ceapa și un vârf de sare și transpirați până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați spanacul și coaja de lămâie și gătiți până se încălzește. Se condimentează cu sarea și piperul, se adaugă pătrunjelul și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Se scoate de pe foc și se menține cald.
7
Puneți smântâna grea și vinul într-o cratiță la foc mediu. Odată ce amestecul începe să fiarbă, adăugați treptat brânza și amestecați până se topește. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Dacă fileurile sunt mari, tăiați în jumătate. Condimentează fiecare filet pe ambele părți cu sare și piper. Împărțiți amestecul de spanac uniform între fileuri și rotiți peștele în jurul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Așezați orezul într-un vas de caserolă de 2 1/2 litri și răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
10
Așezați fiecare rulou deasupra orezului, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Se toarnă peste sosul de brânză și se introduce la cuptor pentru 25 de minute. Se lasă să se răcească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista