Cambulă umplută cu creveți și Crab

Cambulă umplută cu creveți și Crab
Cambulă umplută cu creveți și Crab ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 193 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, creveți, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Cambulă Coaptă Umplută Cu Crab, Cambulă umplută cu Crab cu Aioli cu ierburi, și Flounder Umplute Cu Creveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch și puneți-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa, creveții și ciupercile până când ceapa este fragedă. Se amestecă carnea de crab, sarea, piperul și ardeiul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CrabmeatCrabmeat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
PiperPiper
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Puneți amestecul de creveți și crab pe fiecare filet de plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
CrevețiCreveți
CrabiCrabi
4
Rulați filetul și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
5
Așezați filetele rulate în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Într-un castron mic, amestecați împreună supa, bulionul de pui și apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă peste fileuri.
8
Presară brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
11
Presărați pătrunjelul deasupra filetelor. Întoarceți vasul la cuptor și coaceți neacoperit încă 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista