Cambulă prăjită cu Poblano-gust de porumb
Cambulă Pan-Fried cu gust Poblano-porumb ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 343 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper poblano chile, ceapă, ureche de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește alb prăjit la tigaie cu gust de porumb, Avocado, tei și busuioc, Pui prăjit la cuptor Ranch cu gust cald de porumb, și Fripturi cu gust Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, întindeți fâșiile poblano într-un strat uniform și gătiți la foc mare, fără a amesteca, până când sunt ușor carbonizate, 3 minute.
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline și ceapă și gătiți la foc moderat până când ceapa se rumeneste ușor, 3 minute.
Adăugați porumbul și usturoiul și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Transferați gustul într-un castron și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Îndoiți ușor avocado, suc de lămâie și coriandru și condimentați cu sare și piper.
Condimentează fluturașul cu sare și piper. Dragați fluturașul în făină, scuturând excesul. În fiecare dintre cele 2 skillets mari, antiaderente, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Adăugați 2 fileuri în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți doar până când fileurile sunt albe pe tot parcursul, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Transferați fluturașul pe farfurii și acoperiți cu gustul poblano.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.