Cambulă Milaneză
Flounder Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, oțet de vin, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), Risotto în stil milanez (Risottan alla milanez), și Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oul și albusul de ou într-un castron puțin adânc, amestecând cu un bici.
Combinați pesmetul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un alt bol superficial. Fileurile se usucă. Scufundați fileurile în ou, lăsând excesul de ou să se scurgă. Fileuri ușor de dragat în amestec de pesmet.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 fileuri; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Transferați fileurile într-un platou de servire. Repetați procedura cu 1 linguriță de ulei de măsline și fileurile rămase.
Combinați verdeața, roșiile și ceapa într-un bol.
Combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, suc de lămâie, oțet și muștar, amestecând bine cu un bici.
Se toarnă pansament peste verdeață; aruncați pentru a acoperi. Fileuri de top cu amestec de verdeață și se presară cu patrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Anne Amie Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.