Camarones Diablos (Creveți Diavol)

Camarones Diablos (Creveți Diavol)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Camarones Diablos (creveți diavoli). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 446 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,9 USD pe porție. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți usturoi, ardei jalapeno, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încearcă COCKTAIL DE CREVEȚI (COCTEL DE CAMARONES), Camarones al Ajillo (creveți cu usturoi), și Camarones a La Diabla-creveți Diablo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui, orezul brun, 1 lingură de unt și sarea într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și bulionul este absorbit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Încălziți 1 lingură de unt și ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si ardeii jalapeno in untul fierbinte si uleiul pana cand ceapa se inmoaie usor, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Se toarnă vin roșu și sos Worcestershire în amestecul de ceapă; se amestecă în ardei chipotle. Gatiti si amestecati amestecul pana cand lichidul este usor evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați creveți și gătiți până se opac, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este redus, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Serviți amestecul de creveți peste orez fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva
Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva
Galben pal cu arome care amintesc de fructele tropicale coapte cu atingeri de citrice. Palat mătăsos cu o structură acidă bună și postgust lung. Se împerechează cu pește la cuptor sau la grătar sau preparate din pește cu sosuri delicate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista