Calzone Musculoase
Calzonele musculoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 469 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți un.1. & sos , carne de vită măcinată, aluat de pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Calzone Musculoase, Orez Musculos, și Musculos ciabattas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.carne brună, ceapă, ardei și usturoi în tigaie mare la foc mediu-mare; scurgere. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Se amestecă sosul de roșii, sosul de friptură și condimentul Italian într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 minute sau până se îngroașă ușor.
Scoateți 1 cană din amestecul de sos de roșii; se amestecă în amestecul de carne. Puneți deoparte amestecul de sos de roșii rămas.
Desfaceți aluatul de pizza; împărțiți în 8 bucăți egale.
Rolați fiecare piesă pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de 6 inci. Puneți 1/3 cană din amestecul de carne pe centrul fiecărui pătrat de aluat; se acoperă cu 1/4 cană de brânză. Îndoiți aluatul pentru a forma triunghiuri. Apăsați marginile aluatului împreună, apoi apăsați cu dinți de furculiță pentru a sigila bine.
Așezați pe foi de copt ușor unse.
Coaceți 20 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cu amestecul de sos de roșii rămas.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon