Calzone Italiene Adevărate

Calzones Italian real este o rețetă mediteraneană care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1098 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Dacă aveți pepperoni, sare, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Calzone Italiene Adevărate, Pinwheel Italiană Calzones, și Italiană Perisoare Calzones.
Instrucțiuni
Pentru a face aluat: într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă.
Adăugați uleiul, zahărul și sarea; se amestecă în 1 cană de făină până se omogenizează. Amestecați treptat restul de făină, până când aluatul este neted și funcțional. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată timp de aproximativ 5 minute sau până când este elastic.
Așezați aluatul într-un castron care conține 1 linguriță de ulei de măsline, apoi răsturnați aluatul, acoperiți și lăsați să crească timp de 40 de minute, sau până aproape s-a dublat.
Pentru a face umplutura: în timp ce aluatul crește, combinați brânza ricotta, brânza Cheddar, pepperoni, ciupercile și frunzele de busuioc într-un castron mare.
Se amestecă bine, se acoperă vasul și se dă la frigider pentru a se răci.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Când aluatul este gata, puneți-l în jos și separați-l în 2 părți egale.
Rulați părțile în cercuri subțiri pe o suprafață ușor făinată. Umpleți fiecare cerc cu 1/2 din umplutura de brânză/carne și pliați, fixând marginile prin pliere și presare cu o furculiță.
Ungeți partea superioară a fiecărei calzone cu ou și așezați-o pe o foaie de biscuiți ușor unsă.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.