Calzone De Anghinare Cu Spanac

Calzone De Anghinare Cu Spanac
Spanac Anghinare Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1015 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Un amestec de condimente, conserve de roșii, aluat de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 37 de fani. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Calzone de pui, spanac și anghinare (Dimensiune personală), Calzone De Cârnați Și Anghinare, și Trei Calzone de brânză și anghinare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Rulați fiecare aluat de pizza pe o foaie de prăjituri și înjumătățiți fiecare încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Întindeți 1/2 cană de mozzarella și până la 1/4 de umplutură pe fiecare dreptunghi. Lucrați pe doar jumătate din suprafața fiecărui dreptunghi de aluat, apoi pliați aluatul deasupra umpluturii și ciupiți ferm marginile pentru a sigila. Pentru o jumătate de lună "salon de pizza", uitați-vă la calzonele dvs., umplând Movila într-o formă de jumătate de lună, pliați aluatul peste marginile superioare ale aluatului pentru a urma forma rotunjită, apoi sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
5
Legați fâșii de resturi de aluat în noduri, periați cu ulei de usturoi și presărați brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
BrânzăBrânză
AluatAluat
6
Coaceți noduri cu calzone.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Dacă aluatul se rupe, îndepărtați puțin din umplutură și reparați. Repetați procesul, distanțând calzonele uniform pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți calzonele timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți Calzone cu sos cald de roșii sau pizza pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
TomateTomate
10
Nota bucătarului: congelați orice umplutură rămasă într-un recipient mic de plastic și folosiți-o pentru a umple un piept de pui într-o altă zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
11
Adăugați ulei de măsline în cratița medie la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați usturoiul și ardeiul zdrobit în uleiul de măsline încălzit; când piperul se prinde și usturoiul sfârâie, amestecați roșiile zdrobite. Condimentați sosul cu sare, piper și condimente italiene. Gatiti cinci minute si amestecati patrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SosSos
SareSare
13
Servește.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista