Calzone cu spanac cu trei brânzeturi
Calzonele cu trei brânzeturi cu spanac este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 497 de calorii . Dacă aveți la îndemână ou, brânză ricotta parțial degresată, crustă de pizza și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 63% . Rețete similare includ Calzone cu spanac și trei brânzeturi , Calzone cu spanac și Calzone cu cârnați și spanac .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Pe o suprafață ușor înfăinată, derulați crusta de pizza într-o formă de 11 inchi. pătrat.
Transferați pe o tavă de copt unsă. Se pune amestecul de spanac în diagonală peste jumătate din fiecare pătrat până la 1/2 inch de margini.
Pentru fiecare calzonă, pliați un colț peste umplutură în colțul opus, formând un triunghi; apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Tăiați fante în partea de sus.
Combinați oul și apa; perie peste calzone.
Coaceți 12-15 minute sau până când se rumenesc.
Serviți cu sos de spaghete.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Calzone funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.