Calzone cu sos de roșii Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Calzones cu sos de roșii Italian. Această rețetă face 6 porții cu 716 calorii, 42G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de spanac, brânză mozzarella, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Calzone Italiene Adevărate, Italiană Suprem Calzones, și Pinwheel Italiană Calzones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Combinați carnea de vită, 2 1/2 căni de brânză și următoarele 3 ingrediente.
Desfaceți fiecare crustă de pizza și tăiați fiecare crustă în treimi.
Rulați fiecare porție într-un cerc de 5 inci.
Întindeți 3/4 cană de amestec de carne uniform pe jumătate din fiecare cerc. Umeziți marginile cu apă; pliați aluatul peste, presând sau sertizând marginile pentru a sigila.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă și tăiați fante în blaturi pentru a permite aburului să scape.
Ungeți cu ulei de măsline.
Coaceți la 375 timp de 25 până la 30 de minute sau până devin aurii. Se acoperă cu sos de roșii Italian; se presară cu brânză rămasă. Se topește brânza sub broiler, dacă se dorește.
Notă: congelați calzonele coapte până la 1 lună, dacă doriți. Decongelați la frigider peste noapte. Înfășurați calzonele în folie de aluminiu și coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când sunt bine încălzite.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.