Calzone cu brânză și ciuperci
Calzonele cu brânză și ciuperci ar putea fi exact rețeta americană pe care o căutați. Această rețetă are 4 porții. Acest fel principal are 524 de calorii , 39 g de proteine și 20 g de grăsimi per porție. Pentru 2,73 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 77 de gurmanzi și bucătari. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Un amestec de brânză americană și cheddar, ketchup, aluat de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor acular de 71% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ caserola ușoară cu brânză cheeseburger , risotto cremos cu ciuperci și friptură de vită cu sos de ciuperci .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (375 de grade Fahrenheit).
Gătiți carnea tocată de vită, ciupercile, ceapa dulce și ardeiul jalapeño într-o tigaie mare la foc mediu, până când carnea se rumenește și se sfărâmă, iar ciupercile se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime și adăugați ketchup-ul, muștarul galben, sarea și piperul negru.
Întindeți aluatul de pizza pe o suprafață de lucru presărată cu făină și tăiați aluatul în jumătate. Puneți jumătate din carnea tocată de vită pe fiecare jumătate de aluat; puneți deasupra 6 felii de castraveți murați și jumătate din amestecul de brânză Cheddar americană. Îndoiți aluatul pentru a închide umplutura și apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila calzonele.
Așezați calzonele pe o tavă de copt, ungeți suprafața cu ulei de măsline și presărați cu semințe de susan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când calzonele devin aurii și brânza s-a topit, 15-20 de minute.