Calzone
Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $6.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 118g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1079 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 357 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți umplutură: orice combinație preferată de carne, umplutură: orice combinație preferată de carne, aluat de pizza cu crustă subțire și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma carnea, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Calzone, Calzone, și Fierbinte, Fierbinte, Calzones Fierbinte.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.