Calzone
Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 686 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mozzarella, drojdie de tort, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 49 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Calzone, Calzone, și Fierbinte, Fierbinte, Fierbinte Calzones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, zahărul și drojdia într-un castron mare și amestecați până se dizolvă.
Adăugați sare și 1 cană de făină și amestecați cu o lingură de lemn pentru a face un aluat liber.
Adăugați încă 2 căni de făină și amestecați cu lingura timp de 2 până la 3 minute pentru a încorpora cât mai multă făină.
Aduceți aluatul împreună cu mâna și întoarceți-l pe o placă făinoasă sau pe o suprafață de marmură. Frământați timp de 6 până la 8 minute, până când ați făcut un aluat neted și ferm.
Așezați aluatul într-un bol ușor uns și acoperiți cu un prosop. Puneți deoparte să se ridice în cea mai caldă parte a bucătăriei timp de 45 de minute.
Tăiați aluatul înălțat în 4 bucăți egale și frământați fiecare porție într-o rundă. Acoperiți din nou și lăsați să se odihnească 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Puneți o piatră de pizza curată în cuptor pentru a preîncălzi.
Îndepărtați ușor o suprafață de lucru curată cu făină. Cu degetele și palmele, aplatizați una dintre rundele de aluat într-un oval de 10 inci de aproximativ 1/4 inci grosime.
Într-un bol separat, amestecați ricotta, mozzarella și șunca. Lingura 1/4 din amestec chiar deasupra centrului unui oval de aluat. Îndoiți aluatul pentru a forma o jumătate de lună și apoi apăsați marginile pentru a sigila. Îndoiți marginea în sus cu vârful degetelor și prindeți-o închisă pentru a forma o creastă până la capăt. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Puneți calzone pe piatră de pizza și coaceți timp de 15 până la 18 minute, până se rumenesc.