Calmar și năut în bulion de roșii: Calamari e Ceci
Squid și năut în bulion de roșii: Calamari e Ceci este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 812 calorii, 46G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $ 7.33 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline extra virgin, sare și piper, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Halabessa: năut în bulion picant de roșii, Năut și brânză elvețiană în parmezan și bulion de roșii uscate la soare, și Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați năutul, sopressata, stafidele, sucul de scoici, roșiile și sosul de roșii și fierbeți până se reduc la jumătate. Se condimentează bine cu sare și piper și se adaugă calamarii și midii și se fierbe fructele de mare încet până se fierbe. Amestecați frunzele de mentă, scallions și spanac, gătiți 3 minute, apoi serviți în boluri de supă încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Roșii
Mentă
Suc De Scoici
Soppressata
Năut
Ceapa Verde
Calmar
Tomate
Midii
Stafide
Fructe De Mare
Spanac
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bol
2
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
4
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cimbru
5
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.