Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni Al Forno ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 398 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, roșii conservate, romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Calmar Umplut La Cuptor, Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), și Ardei Umpluți - - - Peperoni Ripieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii, se adaugă ceapa, un vârf de sare și piper și se sotează la foc mediu spre mediu-mare până când ceapa devine aurie și fragedă și se vede prin ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați nucile de pin, stafidele și măslinele (pentru un gust acidulat, adăugați caperele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
3
Se sotează încă aproximativ 3 minute).
4
Adăugați cutia de roșii (adăugați aproximativ 1/2 cutie de apă pentru a subția sosul pentru gătit) și gătiți la foc mediu aproximativ cel puțin 1 oră, amestecând ocazional. În cele din urmă, adăugați frunzele de busuioc pentru o aromă mai proaspătă și mai gustoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru a face umplutura: într-un castron mediu, bateți ouăle și adăugați treptat firimiturile de pâine, stafidele, nucile de pin, tentaculele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Sos De Afine, Pentru Servire
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se amestecă până la o consistență moale. Umpleți calmarul ușor cu amestecul și asigurați deschiderea cu o frigăruie mică sau o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați un singur strat de calmar într-un vas mediu de copt (9 x 13 inci). Se acoperă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Presărați puțin romano ras, niște pesmet uscat condimentat, un vârf de sare și piper peste sos, apoi stropiți cu puțin ulei de măsline. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Condimentat
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii