Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno

Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni Al Forno ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 398 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, roșii conservate, romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Calmar Umplut La Cuptor, Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), și Ardei Umpluți - - - Peperoni Ripieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii, se adaugă ceapa, un vârf de sare și piper și se sotează la foc mediu spre mediu-mare până când ceapa devine aurie și fragedă și se vede prin ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați nucile de pin, stafidele și măslinele (pentru un gust acidulat, adăugați caperele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
3
Se sotează încă aproximativ 3 minute).
4
Adăugați cutia de roșii (adăugați aproximativ 1/2 cutie de apă pentru a subția sosul pentru gătit) și gătiți la foc mediu aproximativ cel puțin 1 oră, amestecând ocazional. În cele din urmă, adăugați frunzele de busuioc pentru o aromă mai proaspătă și mai gustoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru a face umplutura: într-un castron mediu, bateți ouăle și adăugați treptat firimiturile de pâine, stafidele, nucile de pin, tentaculele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se amestecă până la o consistență moale. Umpleți calmarul ușor cu amestecul și asigurați deschiderea cu o frigăruie mică sau o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați un singur strat de calmar într-un vas mediu de copt (9 x 13 inci). Se acoperă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Presărați puțin romano ras, niște pesmet uscat condimentat, un vârf de sare și piper peste sos, apoi stropiți cu puțin ulei de măsline. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Ingrediente

5sau 6 frunze de busuioc, ruptesau 6 frunze de busuioc, rupte680Nuci de orice fel (tocate)roșii decojite zdrobite / măcinate (recomandat: bucătărie gata)roșii decojite zdrobite / măcinate (recomandat: bucătărie gata)11 kilogram de dovlecel,capere, opționalecapere, opționale3crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriMăsline italiene sau kalamata (de preferință fără sâmburi)Măsline italiene sau kalamata (de preferință fără sâmburi)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)brânză caciocavallo sau Pecorino Romano, tocată cubulețe micibrânză caciocavallo sau Pecorino Romano, tocată cubulețe mici596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 pachet (12 uncii) de brânză Brie1 pachet (12 uncii) de brânză Brie1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)nuci de pin, tocate grosiernuci de pin, tocate grosier596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)stafide, tocate grosierstafide, tocate grosier12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRomano RasRomano Ras12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet condimentat, plus suplimentar pentru stropirepesmet condimentat, plus suplimentar pentru stropire12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPesmet uscat condimentatPesmet uscat condimentat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiritentacule de calmar tocatetentacule de calmar tocate121 litru de lapte integral, la temperatura camerei12 calmar mediu proaspăt sau congelat curățat12 calmar mediu proaspăt sau congelat curățat1mareceapă, feliată subțire (de preferință ceapă albă dulce Vidalia)ceapă, feliată subțire (de preferință ceapă albă dulce Vidalia)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista