Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno

Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni Al Forno ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 398 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, roșii conservate, romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Calmar Umplut La Cuptor, Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), și Ardei Umpluți - - - Peperoni Ripieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii, se adaugă ceapa, un vârf de sare și piper și se sotează la foc mediu spre mediu-mare până când ceapa devine aurie și fragedă și se vede prin ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați nucile de pin, stafidele și măslinele (pentru un gust acidulat, adăugați caperele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Se sotează încă aproximativ 3 minute).
4
Adăugați cutia de roșii (adăugați aproximativ 1/2 cutie de apă pentru a subția sosul pentru gătit) și gătiți la foc mediu aproximativ cel puțin 1 oră, amestecând ocazional. În cele din urmă, adăugați frunzele de busuioc pentru o aromă mai proaspătă și mai gustoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Pentru a face umplutura: într-un castron mediu, bateți ouăle și adăugați treptat firimiturile de pâine, stafidele, nucile de pin, tentaculele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se amestecă până la o consistență moale. Umpleți calmarul ușor cu amestecul și asigurați deschiderea cu o frigăruie mică sau o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați un singur strat de calmar într-un vas mediu de copt (9 x 13 inci). Se acoperă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Presărați puțin romano ras, niște pesmet uscat condimentat, un vârf de sare și piper peste sos, apoi stropiți cu puțin ulei de măsline. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista