Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno

Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni Al Forno ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 398 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, roșii conservate, romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Calmar Umplut La Cuptor, Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), și Ardei Umpluți - - - Peperoni Ripieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii, se adaugă ceapa, un vârf de sare și piper și se sotează la foc mediu spre mediu-mare până când ceapa devine aurie și fragedă și se vede prin ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați nucile de pin, stafidele și măslinele (pentru un gust acidulat, adăugați caperele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Se sotează încă aproximativ 3 minute).
4
Adăugați cutia de roșii (adăugați aproximativ 1/2 cutie de apă pentru a subția sosul pentru gătit) și gătiți la foc mediu aproximativ cel puțin 1 oră, amestecând ocazional. În cele din urmă, adăugați frunzele de busuioc pentru o aromă mai proaspătă și mai gustoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a face umplutura: într-un castron mediu, bateți ouăle și adăugați treptat firimiturile de pâine, stafidele, nucile de pin, tentaculele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se amestecă până la o consistență moale. Umpleți calmarul ușor cu amestecul și asigurați deschiderea cu o frigăruie mică sau o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați un singur strat de calmar într-un vas mediu de copt (9 x 13 inci). Se acoperă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Presărați puțin romano ras, niște pesmet uscat condimentat, un vârf de sare și piper peste sos, apoi stropiți cu puțin ulei de măsline. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista