Calmar mediteranean (calamari) umplut cu crustacee, Risotto de șofran și sos de cerneală

Calmar mediteranean (calamari) umplut cu crustacee, Risotto șofran și sos de cerneală ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 251 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unități de cerneală calmar, frunze de cimbru, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno, Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), și Crochete de Risotto umplute cu brânză cu sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați vinul alb într-o cratiță și aduceți la fierbere. Când vinul alb fierbe, adăugați midii, scoici și apă pentru a acoperi doar, apoi gătiți până când crustaceele se deschid, aproximativ 5 până la 8 minute.
Scurgeți și rezervați atât apa, cât și crustaceele.
Scoateți midii și scoicile din cochilii lor - păstrați-le separate. Aruncați cojile. Tăiați aproximativ midiile și scoicile și combinați cu homarul și carnea de crab. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați șofranul în bulionul cald de crustacee și aduceți la foc mic. Umpleți calmarul (curățat) cu amestecul de homar și adăugați la bulionul fierbinte. Gatiti 5 minute, apoi scoateti calamarii umpluti si dati deoparte. Rezervă bulionul.
Sos: într-o tigaie mare, sotează ceapa, usturoiul și cimbrul până la moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de crustacee rezervat, cerneala de calmar și smântâna. Se fierbe până se reduce cu 1/3, aproximativ 10 minute. Se strecoară pe o oală mică, apoi se fierbe sosul încă 10 minute.
Serviți calmarul umplut cu sosul de smântână și garnisiți cu ierburi proaspete.