California Taco Dip
Rețeta California Taco Dip poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Pentru 1,2 USD per porție, obțineți un aperitiv care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 253 de calorii. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de avocado, suc de lămâie, smântână și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Super Bowl. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 46%. California Taco Chili Bake, California Fresh Fruit Dip și Californian Avocado White Bean Dip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, zdrobiți avocado și amestecați cu sucul de lămâie. Într-un castron separat, amestecați smântâna, maioneza și condimentele pentru taco.
Răspândiți fasolea prăjită pe fundul unui platou sau castron mare de servire. Acoperiți cu amestecul de avocado.
Întindeți amestecul de smântână peste avocado și stropiți cu brânză.
Strat de brânză cu ceapă verde (doar partea verde), apoi roșii și deasupra măslinelor. Acoperiți și lăsați la frigider cu 2 până la 4 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul Barefoot Cellars Riesling cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Barefoot Cellars Riesling Vin]()
Barefoot Cellars Riesling Vin
Aromele suculente de nectarine și pere completează finalul persistent de citrice și miere