Calgary Nanaimo Bars

Calgary Nanaimo Bars
Calgary Nanaimo baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 45 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână migdale, zahăr, firimituri de cracker graham și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Nanaimo Bars, Nanaimo Bars, și Nanaimo Bars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 8-in.- tava de copt pătrată cu folie, lăsând capetele să se extindă peste laturi cu 1 in. Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul și cacao; adăugați unt. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la 160.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă firimiturile de cracker, nuca de cocos și, dacă se dorește, migdalele. Apăsați în tava pregătită. Dați la frigider 30 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor, amestecul de budincă, untul și laptele până se omogenizează; se întinde peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
7
Se întinde deasupra. Se dă la frigider până se fixează. Folosind folie, ridicați barele din tigaie. Aruncați folia; tăiat în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista