Caleidoscop Cupcakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes Kaleidoscope. O porție conține 368 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de caleidoscop de sfeclă și rodie, Salată De Roșii Caleidoscop Cu Vinetă Balsamică-Măsline, și Cupcakes pentru duș pentru bebeluși: Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de nuci de Macadamia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. tapetați două cutii de briose de 12 căni cu hârtii de cupcake.
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu; pus deoparte.
În vasul unui mixer prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare; răzuiește vasul cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Se amestecă vanilia.
Adăugați amestecul de făină în amestecul cremos în 2 sau 3 porții, alternativ cu Zara, bătând bine după fiecare adăugare.
Scoateți vasul din mixer. Rezervați aproximativ 1 cană de aluat pentru colorare (păstrați-l în lateral).
Cu porția mai mare de aluat, umpleți cupele de brioșe căptușite cu hârtie pe jumătate pline.
Împărțiți 1 cană de aluat în mai multe boluri mai mici (oricât de multe culori doriți) și nuanțați fiecare porție cu o culoare diferită. Puneți aluatul colorat în pungi de plastic sau în pungi de conducte. Dacă utilizați pungi de plastic, tăiați o mică deschidere în colțul pungilor, astfel încât să puteți trece aluatul prin deschideri.
Puneți aluatul colorat deasupra cupelor de cupcake umplute într-un model cu buline, alternând culorile și dimensiunile punctelor.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 18 până la 20 de minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de a transfera cupcakes-urile pe rafturi pentru a se răci complet. Dacă doriți, tăiați fiecare tort în jumătate și puneți o lingură generoasă de glazură în centru, în stil sandwich.