Caldo de Res

Caldo de Res
Caldo de Res este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 147 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți coadă de vită, apă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Încercați Caldo Batido sau Caldo de Enfero, Caldo de Res, și Caldo Tlalpe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coada de vită într-o cratiță mare; acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra gambei. Aduceți la fierbere; gătiți 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă. Se răcește ușor; îndepărtați carnea de vită, aruncând osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Tăiați carnea de vită în bucăți mari; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
În timp ce coada de vită se gătește, combinați 12 căni de apă și următoarele 7 ingrediente (apă prin cuburi de bouillon) într-un cuptor olandez mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt crocante. Supă de lingură în boluri mari și deasupra cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Carne De VităCarne De Vită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
4
Se servește cu var și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Revista