Cald nu poate sfeclă că salata

Cald nu poate sfeclă că salata
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Cald nu poate sfeclă că salata ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 173 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, hrean, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și Dressing de iaurt (alimente de putere), Salată Caldă De Sfeclă, și Salată de sfeclă caldă sau rece.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o cratiță cu apă, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți sfecla, coaja și înjumătățiți sau sfertul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați zahărul într-o tigaie și adăugați puțină apă, astfel încât să pară nisip umed. Aduceți la fierbere și apoi fierbeți pentru a evapora apa. Când zahărul începe să se coloreze, scoateți-l de pe foc, astfel încât zahărul să nu se stropească și să se amestece ușor în oțet. Reveniți la căldură și îngroșați-vă pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Scoateți din aragaz și amestecați hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Se amestecă uleiul de măsline extravirgin și se condimentează cu sare și piper. Aruncați sfecla cu sosul și pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista