Cald nu poate sfeclă că salata
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Cald nu poate sfeclă că salata ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 173 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, hrean, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și Dressing de iaurt (alimente de putere), Salată Caldă De Sfeclă, și Salată de sfeclă caldă sau rece.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță cu apă, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Scurgeți sfecla, coaja și înjumătățiți sau sfertul.
Așezați zahărul într-o tigaie și adăugați puțină apă, astfel încât să pară nisip umed. Aduceți la fierbere și apoi fierbeți pentru a evapora apa. Când zahărul începe să se coloreze, scoateți-l de pe foc, astfel încât zahărul să nu se stropească și să se amestece ușor în oțet. Reveniți la căldură și îngroșați-vă pentru a acoperi spatele unei linguri.
Scoateți din aragaz și amestecați hreanul.
Se amestecă uleiul de măsline extravirgin și se condimentează cu sare și piper. Aruncați sfecla cu sosul și pătrunjelul și serviți.