Calamari umpluți cu creveți cu mămăligă

Calamari umpluți cu creveți cu mămăligă
Nevoie de un pescatarian hor d ' oeuvre? Calamari umpluți cu creveți cu mămăligă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 7.63 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 943 calorii, 66g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, mămăligă, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi, Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi, și Calamari la grătar cu Rețetă de fenicul fiert și mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți calamarii: clătiți corpurile și lăsați-le deoparte. Tăiați tentaculele și creveții în bucăți de 1/4-1/2-inch. Bateți oul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați tentaculele și creveții calamari tăiați cubulețe, pesmetul, brânza, pătrunjelul, busuiocul, coaja de lămâie și sucul, hamsiile și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
CalmarCalmar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Adăugați 3 linguri ulei de măsline, 3/4 linguriță sare și piper după gust și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Folosind degetele, umpleți fiecare corp de calamari aproximativ două treimi plin cu amestecul de creveți-pesmet și închideți cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
CalmarCalmar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o oală largă la foc mediu-mare. Căutați calamarii în loturi până se rumenesc și se opac pe ambele părți, 8 până la 10 minute, și transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Faceți sosul: coborâți focul, adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu în oală și gătiți, amestecând, 1 până la 2 minute. Se condimentează cu sare, apoi se adaugă vinul și se răzuie bucățile rumenite din oală. Se fierbe până când vinul este aproape evaporat, apoi zdrobiți roșiile în oală cu mâinile și adăugați sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați 1 cană de apă, 3/4 linguriță de sare și tulpinile de busuioc. Aranjați calamarii într-un singur strat în oală. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când calamarii sunt fragede, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și gătiți până când sosul se îngroașă, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Puneți 4 1/2 căni de apă rece într-un vas separat la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Bateți polenta într-un flux lent și constant, apoi creșteți focul la mediu și aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura și gătiți la foc mic, amestecând cu o lingură de lemn, până când polenta este groasă și se îndepărtează de părțile laterale ale oalei, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se ia de pe foc și se amestecă untul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Împărțiți polenta între boluri puțin adânci. Aruncați scobitorii și așezați Calamarul deasupra mămăligii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți tulpinile de busuioc și lingurați sosul peste vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Garnisiți cu busuiocul tocat și mai mult parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Fotografie realizată de Con Poulos

Ingrediente

2fileurifileuri de hamsie, clătite și tocatefileuri de hamsie, clătite și tocate2sau 3 tulpini de busuioc proaspăt, plus frunze tocate pentru garniturăsau 3 tulpini de busuioc proaspăt, plus frunze tocate pentru garnitură1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpâine de pâine (aproximativ 1 felie, măcinată) pâine de pâine (aproximativ 1 felie, măcinată)907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO18 calamari de 4 inci (aproximativ, curățați, tentacule separate (cereți-i vânzătorului de pește să facă acest lucru)18 calamari de 4 inci (aproximativ, curățați, tentacule separate (cereți-i vânzătorului de pește să facă acest lucru)794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii de pruneroșii de prune591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1lingura. otet de vin rosuulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat6cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri1Coaja rasă și sucul de lămâieCoaja rasă și sucul de lămâie4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher4creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras, plus mai mult pentru garniturăparmezan ras, plus mai mult pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmămăligă galbenămămăligă galbenă0Bucăți de caramele Heath BarCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcreveți, decojite și deveinedcreveți, decojite și deveined22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista