Calamari Steaks Parmigiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile Calamari Parmigiano. Această rețetă servește 4. O porție conține 336 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză provolone, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi Calamari Cu Lămâie-Caper, Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Vinete Toate Parmigiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați tuburile calamari deschise, astfel încât să poată sta plat. Clătiți și uscați; deoparte.
Amestecați firimiturile de pâine și parmezanul împreună într-o cutie de plăcintă sau pe o farfurie.
Se toarnă laptele într-un vas separat. Înmuiați fripturile de calamari în lapte, apoi apăsați în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la cald. Adăugați rapid fripturile și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Ar trebui să fie maro auriu, dar aveți grijă să nu gătiți prea mult sau vor fi dure.
Reduceți focul la minim și adăugați usturoiul și apoi sosul de spaghete în tigaie. Topiți fiecare friptură cu o felie de brânză provolone. Acoperiți cu un capac doar până când brânza s-a topit, aproximativ 2 minute.