Calamari Steaks Parmigiano

Calamari Steaks Parmigiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile Calamari Parmigiano. Această rețetă servește 4. O porție conține 336 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză provolone, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi Calamari Cu Lămâie-Caper, Ajunul Crăciunului Calamari / Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Vinete Toate Parmigiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați tuburile calamari deschise, astfel încât să poată sta plat. Clătiți și uscați; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squid TuburiSquid Tuburi
2
Amestecați firimiturile de pâine și parmezanul împreună într-o cutie de plăcintă sau pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3
Se toarnă laptele într-un vas separat. Înmuiați fripturile de calamari în lapte, apoi apăsați în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la cald. Adăugați rapid fripturile și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Ar trebui să fie maro auriu, dar aveți grijă să nu gătiți prea mult sau vor fi dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Reduceți focul la minim și adăugați usturoiul și apoi sosul de spaghete în tigaie. Topiți fiecare friptură cu o felie de brânză provolone. Acoperiți cu un capac doar până când brânza s-a topit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Sos De PasteSos De Paste
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista