Calamari Sote Cu Roșii, Busuioc, Stafide Și Nuci De Pin
Calamari sote cu roșii, busuioc, stafide și nuci de pin este un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 736 calorii, 38g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, frunze de busuioc, hamsii și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chard Sotat Cu Stafide Și Nuci De Pin, Saut verdeturi cu nuci de pin si stafide, și Ciorbă Elvețiană sotată cu stafide și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Feliați subțire 3 căței de usturoi.
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoi, hamsii și fulgi de ardei roșu; gatiti pana se rumeneste usturoiul. Se amestecă roșiile; se transferă la cuptor și se prăjește până se usucă și se îngroașă, aproximativ 20 de minute.