Calamari Prăjiți Uscați

Calamari Prăjiți Uscați
Calamari prăjiți uscați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 5.79 pe portie. O porție conține 4421 calorii, 21g de proteine, și 476g de grăsime. Un amestec de ulei de arahide, făină de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Calamari Prăjiți, Calamari Prăjiți, și El Farol Fried Calamari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul de arahide într-un cuptor olandez de 4 până la 5 litri și puneți-l la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Încălziți uleiul până ajunge la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Clătiți bine calmarul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
4
Tăiați tentaculele pe jumătate pe lungime și tuburile în inele de 1/2 inch. Pune deoparte.
5
Așezați făina și făina de porumb într-un bol mediu de amestecare și amestecați pentru a combina. În mâini mici, dragați calmarul în amestecul de făină și făină de porumb și scuturați excesul. În loturi, coborâți ușor calmarul în uleiul fierbinte. Gatiti timp de 1 minut. Calmarul nu va fi rumenit, ci de culoare ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
CalmarCalmar
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Scoateți calmarul și transferați-l într-un suport de răcire întors cu susul în jos, așezat peste o tigaie cu foi căptușite cu ziare. Condimentează cu sare și piper, după dorință. Repetați până când toată calmarul este gătit. Asigurați-vă că verificați temperatura uleiului înainte de fiecare lot pentru a vă asigura că este de 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CalmarCalmar
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista