Calamari Prăjiți Uscați
Calamari prăjiți uscați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 5.79 pe portie. O porție conține 4421 calorii, 21g de proteine, și 476g de grăsime. Un amestec de ulei de arahide, făină de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Calamari Prăjiți, Calamari Prăjiți, și El Farol Fried Calamari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați uleiul de arahide într-un cuptor olandez de 4 până la 5 litri și puneți-l la foc mediu-mare.
Încălziți uleiul până ajunge la 375 grade F.
Clătiți bine calmarul și uscați-l.
Tăiați tentaculele pe jumătate pe lungime și tuburile în inele de 1/2 inch. Pune deoparte.
Așezați făina și făina de porumb într-un bol mediu de amestecare și amestecați pentru a combina. În mâini mici, dragați calmarul în amestecul de făină și făină de porumb și scuturați excesul. În loturi, coborâți ușor calmarul în uleiul fierbinte. Gatiti timp de 1 minut. Calmarul nu va fi rumenit, ci de culoare ușor aurie.
Scoateți calmarul și transferați-l într-un suport de răcire întors cu susul în jos, așezat peste o tigaie cu foi căptușite cu ziare. Condimentează cu sare și piper, după dorință. Repetați până când toată calmarul este gătit. Asigurați-vă că verificați temperatura uleiului înainte de fiecare lot pentru a vă asigura că este de 375 grade F.