Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie
Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 784 calorii, 25g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru 5,67 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, ou, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 58%. Încearcă Calamari prăjiți cu maioneză Peperoncini, Pui prăjit Tatsutage cu maioneză Yuzu picantă, și Maioneză De Hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați oul, hamsiile, sucul de lămâie, pătrunjelul și cayenne. Se amestecă până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul pentru a face o maioneză.
Transferați sosul într-un castron și dați-l la frigider, acoperit bine, timp de până la 2 zile, până când este gata de servit.
Tăiați calamarii în inele de 1/4 inch. Dacă tentaculele sunt mari, înjumătățiți-le sau împărțiți-le pe lungime. Se da la frigider pana este gata de utilizare.
Se toarnă uleiul într-o cratiță cu fundul greu, cu fața dreaptă, de 3 litri, cu diametrul de aproximativ 8 inci. Pentru a preveni fierberea uleiului la prăjirea calamarilor, tigaia nu trebuie să fie mai mare de 1/3 plină.
Încălziți uleiul la 360 de grade F pe un termometru cu grăsimi adânci. (pentru a verifica temperatura fără termometru, aruncați o bucată mică de pâine de mărimea unui cruton în ulei. Ar trebui să plutească imediat la suprafață și să se rumenească ușor în aproximativ 45 de secunde.)
Combinați făina și firimiturile de cracker graham într-un castron. Împărțiți calamarii în 2 sau 3 loturi pentru o prăjire mai ușoară. Aruncați fiecare lot în amestecul de făină pentru a acoperi uniform. Agitați calamarii într-o strecurătoare de plasă pentru a vărsa excesul de acoperire. Folosind clești sau o lingură cu fante, coborâți ușor fiecare lot de calamari în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Îndepărtați cu lingura cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presara cu sare. Calamarul gătit poate fi păstrat cald într-un cuptor scăzut în timp ce continuați. Verificați temperatura uleiului (360 grade F) și repetați cu restul de calamari.
Se servește fierbinte cu maioneza de hamsie răcită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Fried Calamari funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant Rosian. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Viva Diva Moscato Colada]()
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.