Calamari la gratar cu glazura cu miere peste spanac ofilit cu cuscus cu capere

Calamari la gratar cu glazura cu miere peste spanac ofilit cu cuscus cu capere
Calamari la grătar cu glazură cu miere peste spanac ofilit cu cușcuș cu capere este un aperitiv care servește 4. Pentru 4,11 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 442 de calorii, 26 g de proteine și 4 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați vin de orez, ulei de măsline, piper lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru 4 iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și pescatariană. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, care este solid. Rețete similare sunt Carne de porc glazurată cu miere și verdeață ofilită, Somon glazurat miso cu spanac ofilit și Somon glazurat miso cu spanac ofilit.

Instrucțiuni

1
Pentru cușcușul cu capere: gătiți cușcușul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând capere și oregano la începutul timpului de gătire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
2
Se adauga patrunjel si se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper negru chiar inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1
Ungeți o tigaie de grătar de pe aragaz sau o grătar cu spray de gătit și lăsați-o la foc mediu-mare pentru a se preîncălzi. Asezonați ambele părți ale calamarului cu sare și piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Piper De LămâiePiper De Lămâie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Pune calamari pe tigaia incinsa si gateste 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Într-un castron mic, amestecați mierea și vinul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Ungeți amestecul peste ambele părți ale calamarului și gătiți încă 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până când este fiert și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați spanacul, acoperiți și fierbeți la abur 1 minut, până când spanacul se ofilește. Se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper negru. Tăiați calamarul în inele și serviți peste spanac ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Serviți cușcușul în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista