Calamar Umplut Cu Cârnați

Calamar Umplut Cu Cârnați
Nevoie de o garnitură fără lactate? Calmarul umplut cu cârnați ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 612 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, ceapă verde pentru a garnisi, pâine crustă pentru a servi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 38 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Calmar Umplut La Cuptor, Calmar Umplut Picant, și Calmar Umplut: Kalamarakia Yemista pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cârnații, pesmetul și pătrunjelul tocat până se combină bine. Umpleți fiecare calmar cu amestec de cârnați până când cavitatea este umplută pe jumătate și sigilați cu scobitoare sau frigărui. Repetați cu calmarul rămas; poate rămâne un amestec suplimentar de cârnați – rezervați și adăugați la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Puneți tigaia la foc mediu și adăugați un strop de ulei de măsline. Saut ceapa si usturoiul pana cand ceapa este translucida, adaugati orice umplutura de carnati ramasi si tentaculele rezervate si amestecati pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă roșiile conservate peste amestecul de ceapă, se aduce la foc mic, apoi se adaugă calmarul umplut și pătrunjelul tocat. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când calmarul este fraged, adăugând apă dacă stocul începe să se usuce, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
CalmarCalmar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se ornează cu pătrunjel tocat suplimentar și felii de lămâie și se servește aruncat cu paste, sau cu o pâine crustă și salată verde. Și mult vin roșu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista